02 410 21 54
Nl
Fr En

Onze ruimingsdiensten

La Vidange Loiseau is uw partner bij uitstek voor een complete ruiming van diverse installaties. Haar teams reageren snel en efficiënt op uw vragen en bieden u altijd een service van topkwaliteit. Een vraag? Neem meteen contact met ons bedrijf !

Schoonmaak van rioleringen

Onze ervaren technici staan tot uw beschikking voor de preventieve schoonmaak van uw riolering. Wij werken met de meest geavanceerde technologische apparatuur om uw riolering grondig te reinigen met de hulp van een hogedruksysteem. Zo zijn uw leidingen weer als nieuw en ontdaan van alle eventuele verstoppingen.

Meer informatie

Schoonmaak van watertanks

Als ecologisch middel dat regenwater gebruikt voor diverse huishoudelijke doeleinden, moet de regenwatertank af en toe eens worden onderhouden. Dankzij een grondige reiniging van de tank kunt u de werking ervan optimaliseren, maar kunt u ook water van een betere kwaliteit krijgen om het opnieuw te verdelen in het circuit.

Meer informatie

Ondergelopen kelders

Uw kelder kan ondergelopen zijn met een mengsel van water en slib. Dit kan veroorzaakt zijn door zware regenval, het overlopen van de rioleringen of een lek in de leidingen. In dat geval kunt u een beroep doen op het team van experts van La Vidange Loiseau. Dit team zoekt naar de bron van het probleem, pompt het water en slib weg en maakt uw kelder schoon.

Meer informatie

Leegmaken van septische putten

La Vidange Loiseau beschikt over vrachtwagens en uitrustingen die geschikt zijn voor het leegmaken van uw septische put, ongeacht de grootte. Deze bekwame technici adviseren u om deze preventief leeg te maken volgens een gepaste frequentie terwijl ze toch altijd snel beschikbaar blijven in geval van nood.

Meer informatie

Neem contact op met La Vidange Loiseau via telefoon, e-mail of door middel van het contactformulier voor alle informatie. Deze teams staan volledig tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u advies te verlenen.

Ons interventiegebied

La Vidange Loiseau is beschikbaar voor particulieren en professionele bedrijven in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant :

  • Brussel :
    Oudergem, Brussel (stad), Etterbeek, Evere, Vorst, Elsene, Laken, Schaarbeek, Sint-Gillis, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe
  • Vlaams-Brabant :
    Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Halle, Hoeilaart, Linkebeek, Machelen, Meise, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel,Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem...

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.