02 410 21 54
Nl
Fr En

Diensten, specifiek gericht op de horecasector

La Vidange Loiseau is actief in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant, en staat ten dienste van professionals in de horecasector. Schoonmaak van ontvetters, leegmaken van diverse installaties of ontstopping van leidingen, het hoort allemaal tot de diensten van ons gespecialiseerd bedrijf.

Professionele ontvetters

Met bijna 60 jaar ervaring, biedt de onderneming La Vidange Loiseau haar diensten aan voor restaurants, industriële keukens en andere etablissementen in de horecasector.

Deze teams van experts beschikken over de vereiste goedkeuringen en brengen de schoonmaak en het leegmaken van professionele ontvetters, ongeacht hun grootte. Met de hulp van geschikte materialen en installaties, zorgen ze voor het leegmaken en reinigen van ontvetters met een systeem dat water aan hoge drukt spuit en vuil en vreemde substanties opzuigt.

Zo wordt de goede werking van ontvetters geoptimaliseerd, wordt de levensduur verlengd en de beveiliging gemaximaliseerd.

Onze diensten nodig ?
Neem contact op met ons op 02 410 21 54 of via info@lavidangeloiseau.be

Ruiming van installatie

La Vidange Loiseau is ook in staat de schoonmaak en het leegmaken van installaties, zoals een septische put of een regenwatertank. Ons bedrijf is uitgerust met kleine en grote vrachtwagens, zodat ze werkzaamheden aan elk type installatie kan uitvoeren, ongeacht zijn grootte of de indeling van zijn ruimten.

Voor meer gemoedsrust kunt u kiezen voor een abonnement voor het ruimen met vastgestelde intervallen. Dankzij deze formule bent u altijd zeker van een goed werkende installatie en worden alle eventuele ongemakken vermeden.

Ruiming en ontstopping van leidingen

Lijken uw leidingen geblokkeerd of verstopt La Vidange Loiseau staat tot uw dienst en komt binnen de kortste keren ter plaatse om het probleem op te lossen zodat u uw activiteit probleemloos kunt verderzetten.

Om te verhinderen dat u in een fase van blokkering of verstopping van de leidingen komt, raden wij u aan te opteren voor abonnementsformule die u wordt voorgesteld. Dit abonnement is bedoeld om een schoonmaak, een ruiming en een controle van de leidingen uit te voeren als regelmatig onderhoud en om zo toekomstige problemen te vermijden.

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie ? Neem contact op met La Vidange Loiseau via telefoon, e-mail of door het hiervoor voorziene formulier in te vullen. Onze teams zullen u met veel plezier advies geven !