02 410 21 54
Nl
Fr En

Inspectie van de leidingen

Het bedrijf La Vidange Loiseau staat ten dienste van haar klanten om ruimings- en ontstoppingswerken tot een goed einde te brengen. In bepaalde gevallen is het interessant, zelfs vereist om over te gaan tot een inspectie van de leidingen met de hulp van een camera. Ontdek meer informatie over dit onderwerp.

Een inspectie met de hulp van een camera

Uw leidingen verstoppen voortdurend, ondanks het feit dat u al meerdere keren een beroep hebt gedaan op specialisten voor de ontstopping ? U moet werkzaamheden uitvoeren of u bent net naar een nieuwe woning verhuisd en u hebt geen plan van de leidingen ?

La Vidange Loiseau stelt u voor een inspectie uit te voeren van uw leidingen met de hulp van een camera. Hierdoor kunt u nauwkeurige beelden verkrijgen die u op een dvd of USB-stick kunt bewaren, evenals een gedetailleerd rapport dat is opgemaakt door onze teams.

Herhaaldelijk verstopte leidingen

Als uw leidingen ononderbroken verstopt raken, ondanks eerdere interventies voor ontstoppings, kan er een ernstig probleem aan de bron van uw probleem liggen.

Het is echter handig om de exacte oorzaak en bron van uw probleem te identificeren voordat u eventuele werkzaamheden aanvat. Hierdoor kunt u uiterst efficiënt te werk gaan en het probleem direct bij de bron aanpakken zodat overbodige interventies en werken kunnen worden vermeden.

La Vidange Loiseau beschikt over het meeste geavanceerde materiaal voor het inspecteren van uw leidingen met de hulp van een camera.

Schema van de leidingen

Als u werkzaamheden wilt beginnen in een woning, moet u de exacte locatie van de verschillende leidingen kennen. Hetzelfde geldt wanneer u een huis koopt waarvoor u dit document mogelijk niet hebt ontvangen.

La Vidange Loiseau heeft de nodige uitrusting en ervaring om u exacte beelden en een gedetailleerd rapport te bieden zodat u ontdekt waar alle leidingen geplaatst zijn.
Neem contact op met ons bedrijf als u vragen hebt, meer informatie wenst of een offerte wilt.

Onze diensten nodig ?
Neem contact op met ons op 02 410 21 54 of via info@lavidangeloiseau.be

Ons interventiegebied

La Vidange Loiseau is beschikbaar voor particulieren en professionele bedrijven in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant :

  • Brussel :
    Oudergem, Brussel (stad), Etterbeek, Evere, Vorst, Elsene, Laken, Schaarbeek, Sint-Gillis, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe
  • Vlaams-Brabant :
    Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Halle, Hoeilaart, Linkebeek, Machelen, Meise, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel,Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem...

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.