02 410 21 54
Nl
Fr En

Onze ontstoppingsdiensten

Het bedrijf La Vidange Loiseau, opgericht in 1960, biedt u verschillende ontstoppingsdiensten waarmee we u helpen toe te zien op de goede circulatie en afvoer van afvalwater uit uw gebouw. Onze ervaren teams bieden een complete oplossing op maat voor elk probleem.

Ontstopping van leidingen

Wordt het water niet goed afgevoerd en/of zijn er slechte geuren waarneembaar. Deze tekens wijzen potentieel op een verstopte leiding.

In dit geval moet u een beroep doen op een team van experts dat beschikt over de adequate kennis en uitrustingen die aangepast zijn voor de ontstopping. Het bedrijf La Vidange Loiseau staat tot uw dienst !

Meer informatie

Camera-inspectie

Als de leidingen herhaaldelijk verstopt raken, kan het interessant zijn een inspectie uit te voeren van uw leidingen met de hulp van een camera. Via de beelden die zo worden opgehaald, kan de herkomst van het probleem nauwkeurig worden bepaald en kan het probleem zo op duurzame wijze worden opgelost.

Vertrouw deze taak toe aan de gespecialiseerde teams van La Vidange Loiseau.

Meer informatie

Rioleringswerken

Naast de noodontstopping en de preventieve schoonmaak van uw riolering, bieden de teams van Vidange Loiseau u ook alle kleinere rioleringswerken.

Dat zijn bijvoorbeeld het ontwerp van een mengtank, de plaatsing van een ontvetter of de vervanging van een putdeksel.

Meer informatie

Bekijk ook eens de diensten voor ruimingswerken en neutralisatie van een mazouttank.

Een vraag ? Neem contact op met ons bedrijf via telefoon, e-mail of door het hiervoor voorziene contactformulier in te vullen. Het team van La Vidange Loiseau zal u met genoegen zo snel mogelijk een antwoord geven.

Ons interventiegebied

La Vidange Loiseau is beschikbaar voor particulieren en professionele bedrijven in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant :

  • Brussel :
    Oudergem, Brussel (stad), Etterbeek, Evere, Vorst, Elsene, Laken, Schaarbeek, Sint-Gillis, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe
  • Vlaams-Brabant :
    Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Halle, Hoeilaart, Linkebeek, Machelen, Meise, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel,Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem...

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.