02 410 21 54
Nl
Fr En

Ontstopping van leidingen in Brussel

La Vidange Loiseau is een bedrijf van experts dat alle diensten voor de ontstopping van leidingen in Brussel, maar ook in het noorden van Vlaams -Brabant tot een goed einde brengt. Van uw complete riolering tot een eenvoudige badkuip, u kunt altijd rekenen op een onberispelijke ontstopping, aangepaste aan elke situatie.

Ontstopping van de wastafel, septische put of riolering

Komen er walgelijke geuren uit uw wastafels? Loopt het badwater niet goed weg? Hoort u een vreemde borreling wanneer u het toilet doorspoelt? Deze verschillende tekenen wijzen naar een verstopping van uw leidingen. Dit probleem moet u zo snel mogelijk laten oplossen.

La Vidange Loiseau is actief in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams Brabant, en staat tot uw dienst als u een dringende ontstopping nodig hebt. Deze teams zorgen dat de interventie bij de klant zo snel mogelijk gebeurt, altijd gecombineerd met kwalitatief werk en een onberispelijke service.

Van de ontstopping van een douche tot een zwaardere verstopping van een riolering, ons bedrijf verzorgt elke opdracht, zonder uitzondering, en stelt alles in het werk om het probleem op te lossen en binnen de kortste keren de leidingen te ontstoppen. Om de exacte herkomst van het probleem vast te stellen, is het bovendien ook mogelijk een inspectie van de leidingen en installaties uit te voeren met de hulp van een camera.

Dringende ontstopping van leidingen

De professionele teams van La Vidange Loiseau staan dus vanzelfsprekend tot uw dienst om in een noodgeval leidingen te ontstoppen in Brussel.

Het bedrijf raadt haar klanten echter sterk aan regelmatig onderhoud te laten uitvoeren om te verhinderen dat ze in een stadium komen waarin de leidingen volledig verstopt lijken waardoor heel wat ongemak en problemen kunnen optreden.

In deze optiek stelt La Vidange Loiseau u een abonnementsformule waarmee deze teams volgens de frequentie die in het contract is vastgelegd, een reiniging, een ruiming en een controle van de leidingen, uitvoeren.

Zo bent u altijd zeker van de optimale werking van de rioleringen en andere installaties en kunt u genieten van meer gemoedsrust.
Neem contact op met het bedrijf via telefoon, via e-mail of via een contactformulier, voor meer informatie en advies !

Onze diensten nodig ?
Neem contact op met ons op 02 410 21 54 of via info@lavidangeloiseau.be

Ons interventiegebied

La Vidange Loiseau is beschikbaar voor particulieren en professionele bedrijven in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant :

  • Brussel :
    Oudergem, Brussel (stad), Etterbeek, Evere, Vorst, Elsene, Laken, Schaarbeek, Sint-Gillis, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe
  • Vlaams-Brabant :
    Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Halle, Hoeilaart, Linkebeek, Machelen, Meise, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel,Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem...

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.