02 410 21 54
Nl
Fr En

Schoonmaak van uw regenwatertank

Het bedrijf La Vidange Loiseau staat ten dienste van haar klanten om ruimings- en ontstoppingswerken tot een goed einde te brengen. Deze werken omvatten de schoonmaak en het onderhoud van uw regenwatertank. Vertrouw deze taak toe aan ons ervaren team, pas dan hebt u de garantie op een goed uitgevoerd en verzorgd werk !

Een ecologische oplossing

Steeds meer particulieren beslissen om een regenwatertank te installeren voor het winnen van water, het herdistribueren in het huishoudelijk circuit en het gebruik voor bepaalde installaties zoals de wasmachine, de spoelbak van het toilet of de besproeien van planten.

Deze oplossing is niet alleen ecologisch omdat hierdoor het verbruik van drinkwater kan worden beperkt, maar ook zuinig omdat u zo veel kunt besparen op uw waterfactuur.

Reiniging voor kwalitatief water

Als u er ook voor hebt gekozen een regenwatertank bij u te plaatsen, denk er dan aan dat deze elke drie tot vijf jaar moet worden schoongemaakt en onderhouden.

Deze grondige schoonmaak garandeert u dat u op elk ogenblik kunt genieten van kwalitatief, schoon, helder en geurloos water. Bovendien is dat beter voor de apparaten die dit water gebruiken en kunt u meer volume binnenin de tank winnen.

Tot uw dienst sinds 1960

Naast haar diensten op het vlak van ontstopping en ruiming, stelt Vidange Loiseau haar teams tot uw dienst voor de schoonmaak en het onderhoud van uw regenwatertank. Het is mogelijk om het water uit de tank af te voeren vóór de schoonmaak of om het water te bewaren en het na de schoonmaak van de tank, opnieuw in de tank te pompen.

Ons bedrijf stelt u voor te kiezen voor een abonnementsformule. Als u een abonnement hebt, komen onze technici met regelmatige intervallen de schoonmaak uitvoeren. Zo hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken en worden alle eventuele problemen van vervuild water of misselijkmakende geuren vermeden.

La Vidange Loiseau blijft natuurlijk ook altijd tot uw beschikking voor een gerichte reiniging.
Voor meer informatie en offertes, neemt u contact op met ons bedrijf via telefoon, e-mail of het formulier dat hiervoor is voorzien.

Onze diensten nodig ?
Neem contact op met ons op 02 410 21 54 of via info@lavidangeloiseau.be

Ons interventiegebied

La Vidange Loiseau is beschikbaar voor particulieren en professionele bedrijven in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant :

  • Brussel :
    Oudergem, Brussel (stad), Etterbeek, Evere, Vorst, Elsene, Laken, Schaarbeek, Sint-Gillis, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe
  • Vlaams-Brabant :
    Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Halle, Hoeilaart, Linkebeek, Machelen, Meise, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel,Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem...

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.