02 410 21 54
Nl
Fr En

Preventieve schoonmaak van uw rioleringen

Kies voor uw gemoedsrust en een optimale werking van uw rioleringen en vraag een preventieve schoonmaak van uw leidingen. La Vidange Loiseau staat tot uw beschikking en biedt u een verzorgd en nauwgezet werk. Neem contact op met onze teams voor vragen en advies.

Goed werkende rioleringen

De afzetting van vetten, haren of voedingsresten zijn gewone dingen die echter heel wat ongemak kunnen veroorzaken met uw leidingen.

Om een verstopping te voorkomen, om uw leidingen grondig schoon te maken en de werking van uw riolering te optimaliseren, is het aanbevolen een preventieve schoonmaak van uw leidingen te laten uitvoeren.

La Vidange Loiseau, opgericht in 1960, biedt haar ongeëvenaarde competenties, haar professionele knowhow en haar krachtige uitrustingen tot uw dienst om de schoonmaak van uw rioleringen uit te voeren.

Voor uw gemoedsrust kunt u kiezen voor een abonnementsformule die bestaat uit de grondige reiniging van uw leidingen met vastgestelde intervallen. Onze onderneming blijft echter volledig tot uw dienst voor een nauwgezette schoonmaak van uw riolering.

Een geavanceerde techniek met de nieuwste technologieën

La Vidange Loiseau beschikt over vrachtwagens van elke grootte zodat toegang mogelijk is tot elke riolering, ongeacht de grootte of configuratie.

Na analyse en observatie van de locaties, kiest het team voor de best geschikte techniek tussen :

  • Een mechanisch systeem, samengesteld uit verschillende machines
  • Een systeem dat water onder hoge druk spuit en substanties en vuil opzuigt

Ontdek de andere diensten die worden aangeboden door La Vidange Loiseau, expert in de ontstopping en ruiming :

Aarzel niet om contact op te nemen met La Vidange Loiseau voor al uw vragen en om een offerte aan te vragen.

Onze diensten nodig ?
Neem contact op met ons op 02 410 21 54 of via info@lavidangeloiseau.be

Ons interventiegebied

La Vidange Loiseau is beschikbaar voor particulieren en professionele bedrijven in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant :

  • Brussel :
    Oudergem, Brussel (stad), Etterbeek, Evere, Vorst, Elsene, Laken, Schaarbeek, Sint-Gillis, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe
  • Vlaams-Brabant :
    Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Halle, Hoeilaart, Linkebeek, Machelen, Meise, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel,Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem...

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.