02 410 21 54
Nl
Fr En

Schoonmaken en leegpompen van uw kelder

Als uw kelder is ondergelopen, is een snelle tussenkomst voor het leegmaken en schoonmaken van de kelder van cruciaal belang om de schade te beperken. La Vidange Loiseau is gevestigd in Brussel en biedt u haar diensten aan voor de ruiming en schoonmaak van ondergelopen kelders in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant.

Ondergelopen kelder

Een kelder kan op veel verschillende manier onderlopen. Zware regenval kan de overstroming van de riolering, of zelfs het binnendringen van een grote hoeveelheid water en slib in uw kelder veroorzaken. Er kan een lek in uw mazouttank ontstaan waardoor de mazout zich in uw kelder kan verspreiden. Er kan een leiding springen waardoor de kelder kan onderlopen.

Als de kelder is ondergelopen, moet u absoluut zo snel mogelijk reageren zodat het water, slib of mazout uit de kelder kan worden gepompt, de zone kan worden gereinigd en de schade kan worden beperkt.

La Vidange Loiseau staat al bijna 60 jaar ten dienste van haar clientèle, zowel particulieren als bedrijven. Wij willen u een uitzonderlijke service bieden, uw probleem oplossen volgens de regel van de kunst en binnen de kortste keren tussenkomen. Aarzel niet en doe een beroep op onze teams voor het leegpompen en schoonmaken van uw ondergelopen kelder.

Een snelle en doeltreffende interventie

De teams van La Vidange Loiseau komen snel ter plaatse om de betrokken ruimten te analyseren en om de oorzaak van de overstroming vast te stellen. Op die manier kan de best geschikte interventie in gang te zetten.

Als het gaat om een breuk van of een lek in de leiding, identificeren de technici de exacte locatie van het probleem met de hulp van een camera-inspectie en bevelen u competentie professionals aan voor het uitvoeren van de nodige werkzaamheden.

Als de kelder is ondergelopen door zware regenval, het overlopen van de riolering of een lek in de mazouttank, gaan de teams van La Vidange Loiseau over tot het leegpompen van alle substanties die in de kelder zijn gelopen en het uitvoeren van een grondige reiniging.

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie ? Neem contact op met ons bedrijf via telefoon, e-mail of door het hiervoor voorziene contactformulier in te vullen.

Onze diensten nodig ?
Neem contact op met ons op 02 410 21 54 of via info@lavidangeloiseau.be

Ons interventiegebied

La Vidange Loiseau is beschikbaar voor particulieren en professionele bedrijven in het zuiden van Brussel en het noorden van Vlaams-Brabant :

  • Brussel :
    Oudergem, Brussel (stad), Etterbeek, Evere, Vorst, Elsene, Laken, Schaarbeek, Sint-Gillis, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe
  • Vlaams-Brabant :
    Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Halle, Hoeilaart, Linkebeek, Machelen, Meise, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel,Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem...

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.